Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737432283

Amistoso (Int., RC) 737432283 Información oficial sobre el partido 737432283 en Hattrick

14.09.2024 10:00:00

crazy's Alineación oficial del equipo 'crazy's' en el partido 5 - 4 FC Jedycopter Legends Alineación oficial del equipo 'FC Jedycopter Legends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
crazy's Alineación oficial del equipo 'crazy's' en el partido 2 - 7 FC Jedycopter Legends Alineación oficial del equipo 'FC Jedycopter Legends' en el partido
Tiene bastante suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crazy's

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ciprian-Andrei Şteţcu era molt més ràpid que el defensa Tobias Schlechte. Al minut 4, el jugador de crazys va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marius Fericean, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a crazys.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Gniewosz Anczarski va augmentar la diferència de crazys a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): crazys va posar-se per davant 4 - 3 al minut 67, quan Gniewosz Anczarski va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Florin Cazan es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ciprian-Andrei Şteţcu va superar els defenses rivals per velocitat al minut 5 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local 瞿 (Qu) 保庭 (Baoting) per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Elias Denhard va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Elias Denhard al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marius Fericean va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Jedycopter Legends

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Jedycopter van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 32 quan Joan Carles Nogueras sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Faas Knevel va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 61. L'anotador per Jedycopter va ser Ladislav Líška, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gustav Lifbrant va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Jedycopter va reduir diferències al marcador: 5 - 4 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): El jugador visitant Alberto Toccaceli va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 14 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Daniel Ortiz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però George Milea va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luigi Bellentani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.