Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737432197

Amistoso (RC) 737432197 Información oficial sobre el partido 737432197 en Hattrick

15.09.2024 16:00:00

Suldan United Alineación oficial del equipo 'Suldan United' en el partido 0 - 3 Bird Brigade Alineación oficial del equipo 'Bird Brigade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suldan United Alineación oficial del equipo 'Suldan United' en el partido 1 - 0 Bird Brigade Alineación oficial del equipo 'Bird Brigade' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suldan United

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Andrii Kovalets va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ferre De Braekeleir, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Bird Brigade

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Brigade sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Oliver Gerritsen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Antonio Ubago va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Brigade.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Brigade sempre confia amb les genialitats d'en Markus Feiner; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Brigade van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Markus Feiner no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Thomas Olofsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Akbar Abedi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Brigade quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kaare Hertz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ottavio Semeria de Brigade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.