Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737425954

Amistoso (Int.) 737425954 Información oficial sobre el partido 737425954 en Hattrick

15.09.2024 20:00:00

Baggerlona Alineación oficial del equipo 'Baggerlona' en el partido 0 - 3 SC Hopp Alineación oficial del equipo 'SC Hopp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Baggerlona Alineación oficial del equipo 'Baggerlona' en el partido 1 - 7 SC Hopp Alineación oficial del equipo 'SC Hopp' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baggerlona

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Huib Reinders quasi dona a Baggerlona l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 204 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Huib Reinders va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 86 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Baggerlona sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Django Thuis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matteo Troìa de Baggerlona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joeri de Souza de Baggerlona es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

SC Hopp

Goles Goles

  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 51, quan Romain Frauenfelder va posar els visitants Hopp per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Romain Frauenfelder, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hopp augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joseph Renggli es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hopp van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jerry Durka, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Jean-Claude Bertout va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mikko Lounasvaara, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Hopp va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Jean-Claude Bertout va quedar-se sol davant el porter Mikko Lounasvaara, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joseph Renggli es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joseph Renggli de Hopp amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.