Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737422406

Amistoso 737422406 Información oficial sobre el partido 737422406 en Hattrick

10.09.2024 21:00:00

ludgershall utd Alineación oficial del equipo 'ludgershall utd' en el partido 2 - 0 Fat Jockeys Alineación oficial del equipo 'Fat Jockeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ludgershall utd Alineación oficial del equipo 'ludgershall utd' en el partido 1 - 1 Fat Jockeys Alineación oficial del equipo 'Fat Jockeys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ludgershall utd

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Vito Maguolo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Cléber Portz, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ludgershall a 2 - 0. Gabriel Campbell va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Corentin Lechat es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Gabriel Campbell de ludgershall gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ludgershall la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andrea Gualini per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Thorleif Bille va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andro Kolumbić de ludgershall va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fat Jockeys

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Hüseyin Can Alemdar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Christoph Kolar, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 58, quan un error defensiu va deixar Pepijn Kolff completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Péter Milasovszky de Jockeys es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Péter Milasovszky va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Jockeys va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.