Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737416992

Amistoso (Int.) 737416992 Información oficial sobre el partido 737416992 en Hattrick

11.09.2024 16:20:00

Rwanda Jackals Alineación oficial del equipo 'Rwanda Jackals' en el partido 4 - 2 Bahamas Jackals Alineación oficial del equipo 'Bahamas Jackals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rwanda Jackals Alineación oficial del equipo 'Rwanda Jackals' en el partido 4 - 0 Bahamas Jackals Alineación oficial del equipo 'Bahamas Jackals' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rwanda Jackals

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Connor MacKendrick va demostrar la seva experiència quan al minut 11 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alfredo Aparicio va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jackals va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Desire Ishimwe progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 85 i semblava que Jackals desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Connor MacKendrick va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alphonse Kayitesi de Jackals va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Alphonse Kayitesi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lionel Pereira va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Bahamas Jackals

Goles Goles

  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Alexiou Armaly va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bahamas en aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Bahamas va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Callum Astwood va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Callum Astwood quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Frankie March amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alexander Small va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rose Nshimiyimana no es va rendir i va fer unes grans aturades.