Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737412006

Amistoso (Int., RC) 737412006 Información oficial sobre el partido 737412006 en Hattrick

11.09.2024 09:15:00

FC Brevno Alineación oficial del equipo 'FC Brevno' en el partido 2 - 1 FC CORIGNAC Alineación oficial del equipo 'FC CORIGNAC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Brevno Alineación oficial del equipo 'FC Brevno' en el partido 1 - 3 FC CORIGNAC Alineación oficial del equipo 'FC CORIGNAC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brevno

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al FCB una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Usievalad Lipkovich, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 68.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Gabriel Quesada de FCB, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Sviataslau Mitkavets va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Usievalad Lipkovich de FCB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC CORIGNAC

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Dan Blanès de CORIGNAC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Rodolphe Belmont va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CORIGNAC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Jazep Makevich, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Erick Ferreira no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Erick Ferreira va estar a punt de posar per davant a CORIGNAC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jazep Makevich va impedir un gol cantat.