Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737407918

Amistoso (Int., RC) 737407918 Información oficial sobre el partido 737407918 en Hattrick

08.09.2024 16:40:00

Manica Mac Alineación oficial del equipo 'Manica Mac' en el partido 0 - 1 Mac Orange FC Alineación oficial del equipo 'Mac Orange FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manica Mac Alineación oficial del equipo 'Manica Mac' en el partido 2 - 0 Mac Orange FC Alineación oficial del equipo 'Mac Orange FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manica Mac

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Manica va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mané Oliva en un 1 contra 1 amb el porter Hernando Tapia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marko Herl va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marciano Mario va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Vasilică Stoica es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mané Oliva.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mané Oliva va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Mac Orange FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Hernando Tapia de Orange va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Luís Humberto Oliveira de Orange va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darren Evelyn de Orange amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.