Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737405793

Amistoso 737405793 Información oficial sobre el partido 737405793 en Hattrick

11.09.2024 10:00:00

Steaua Arinis Alineación oficial del equipo 'Steaua Arinis' en el partido 1 - 1 SLMsho Alineación oficial del equipo 'SLMsho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Steaua Arinis Alineación oficial del equipo 'Steaua Arinis' en el partido 6 - 0 SLMsho Alineación oficial del equipo 'SLMsho' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Arinis

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Marcel Metelka va donar a FC Mara un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): FC Mara va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Christian Katz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Ido le Paige, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Ido le Paige una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Romulus Tăerel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ido le Paige. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vasile Ungureanu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Teemu Risteli, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FC Mara, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Teemu Risteli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

SLMsho

Goles Goles

  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ionuţ Bilius no va poder aturar Constantin Dobondi de SLMsho, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 82 el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alin Costa de SLMsho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.