Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737400094

Amistoso (Int.) 737400094 Información oficial sobre el partido 737400094 en Hattrick

11.09.2024 12:30:00

Nuevo San Roque de Lepe Alineación oficial del equipo 'Nuevo San Roque de Lepe' en el partido 2 - 2 Clwylidian Pirates Alineación oficial del equipo 'Clwylidian Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nuevo San Roque de Lepe Alineación oficial del equipo 'Nuevo San Roque de Lepe' en el partido 5 - 0 Clwylidian Pirates Alineación oficial del equipo 'Clwylidian Pirates' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo San Roque de Lepe

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Shamsher Immad de Nuevo empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): En Marc Cruz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Nuevo, un peu providencial d'en Jens Ambrosius va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): El Nuevo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 23, en Daniel Sánchez va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Bayram Renim va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abdallah Khater va rematar alt.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Eugen Aftene ja els havia advertit que el porter contrari, en Samy Codron, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Clwylidian Pirates

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Clive Darley sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Jens Ambrosius, que quasi sense aire va regalar la pilota a Elwyn Harries de Clwylidian, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"