Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737399548

Amistoso 737399548 Información oficial sobre el partido 737399548 en Hattrick

10.09.2024 18:15:00

Bienenstich Köln Alineación oficial del equipo 'Bienenstich Köln' en el partido 1 - 1 AlmTugas FC OWL Alineación oficial del equipo 'AlmTugas FC OWL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bienenstich Köln Alineación oficial del equipo 'Bienenstich Köln' en el partido 2 - 0 AlmTugas FC OWL Alineación oficial del equipo 'AlmTugas FC OWL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bienenstich Köln

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va premiar Bienenstich amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 王 (Wong) 福坤 (Fukun) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Bienenstich va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Radek Neduchal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Bienenstich van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però 王 (Wong) 福坤 (Fukun) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

AlmTugas FC OWL

Goles Goles

  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dylan Brinkman.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): AlmTugas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 26 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Dylan Brinkman no va ser gens encertat.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Dylan Brinkman va ser clau en la jugada d'atac de AlmTugas al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Otto Schallinger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.