Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737397247

Amistoso (Int.) 737397247 Información oficial sobre el partido 737397247 en Hattrick

11.09.2024 11:45:00

CATALYSTE DE RETOUR Alineación oficial del equipo 'CATALYSTE DE RETOUR' en el partido 4 - 0 HFC Botev Alineación oficial del equipo 'HFC Botev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CATALYSTE DE RETOUR Alineación oficial del equipo 'CATALYSTE DE RETOUR' en el partido 2 - 0 HFC Botev Alineación oficial del equipo 'HFC Botev' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CATALYSTE DE RETOUR

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CATALYSTE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sasu Pihlainen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CATALYSTE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Quett Tshaealala progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que George-Cătălin Suciu va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CATALYSTE pel centre va donar un gran resultat: el gol de Branimir Maštruko va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Lorenzo Torelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CATALYSTE.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): CATALYSTE va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Torben Stubbemann va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): CATALYSTE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lorenzo Torelli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krisztián Fábián de CATALYSTE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

HFC Botev

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Botev van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 5, però Bahaa Sherdy va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Metodi Angelov de Botev va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.