Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737389555

Amistoso (Int., RC) 737389555 Información oficial sobre el partido 737389555 en Hattrick

11.09.2024 23:45:00

FC Dragons "Talento Natural" Alineación oficial del equipo 'FC Dragons "Talento Natural"' en el partido 6 - 4 Marabunta FC Alineación oficial del equipo 'Marabunta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Dragons "Talento Natural" Alineación oficial del equipo 'FC Dragons "Talento Natural"' en el partido 2 - 1 Marabunta FC Alineación oficial del equipo 'Marabunta FC' en el partido
Tiene mucha potra 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dragons "Talento Natural"

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aziz Hamdan és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en César Deu perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador Aziz Hamdan de "Talento, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Simon Kituashi va anar a parar al cap de Dölf Brasey que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a "Talento el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bourey Ngorn va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fernando Eliz per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cris Clabots va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Dölf Brasey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de "Talento.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Carlos Carr del "Talento ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kipchak Dorj de "Talento va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Carlos Carr anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a "Talento.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Eliz va xutar fora per a "Talento, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de "Talento Fredas Saidys va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de "Talento Bourey Ngorn no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cris Clabots es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Simon Kituashi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

Marabunta FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Eusebio Agnoli va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Rikard Høglund va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Marabunta en aconseguir el 3 - 2.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Marabunta va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gino McCarron, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alejandro Bonichini que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pedro Leonardo Giuntini va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Marabunta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Leonardo Giuntini, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Es duien 96 minuts de partit jugats quan Alejandro Bonichini va estar a punt de posar per davant a Marabunta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Robert Winkels va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Al minut 97 de partit, Ruperto Herrera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frans Prade es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Leonardo Giuntini de Marabunta anava molt fort i col·locat però Robert Winkels no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Marabunta, Eusebio Agnoli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Marabunta Rikard Høglund va intentar enganyar Robert Winkels amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ruperto Herrera, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Robert Winkels va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Marabunta i 5 - 4 al marcador.