Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737388438

Amistoso (RC) 737388438 Información oficial sobre el partido 737388438 en Hattrick

08.09.2024 23:00:00

Storm Force FC Alineación oficial del equipo 'Storm Force FC' en el partido 5 - 3 Murray Harbour Bruins Alineación oficial del equipo 'Murray Harbour Bruins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Storm Force FC Alineación oficial del equipo 'Storm Force FC' en el partido 6 - 2 Murray Harbour Bruins Alineación oficial del equipo 'Murray Harbour Bruins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Storm Force FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Sassi Domb va donar a Storm un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Thodoris Mpelevonis arribés a peus de Donny Coffman, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Storm el 2 - 2.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 92 gràcies a la jugada de Pierre-Marc Hebert, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 103 (Gol por la derecha): Ralf Weibelfeld va incrementar l'avantatge de Storm amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110, Storm va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Thodoris Mpelevonis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ralf Weibelfeld de Storm va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Ralf Weibelfeld es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Storm enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Murray Harbour Bruins

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Ben Torn va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): Ben Torn va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 60 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 153 Minuto 107 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Harbour seguien lluitant fins al final. Al minut 107, fruit d'aquests esforços, Joe McCormack va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Felix Massé marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Sammuel Delarue que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Joe McCormack va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però William Roddy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Harbour va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ben Torn s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Harbour van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ben Torn, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc-Étienne Pomerleau de Harbour es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.