Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737387043

Amistoso 737387043 Información oficial sobre el partido 737387043 en Hattrick

08.09.2024 22:40:00

Erzengel FC Alineación oficial del equipo 'Erzengel FC' en el partido 4 - 5 Deportivo Puerto Miau Alineación oficial del equipo 'Deportivo Puerto Miau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Erzengel FC Alineación oficial del equipo 'Erzengel FC' en el partido 5 - 3 Deportivo Puerto Miau Alineación oficial del equipo 'Deportivo Puerto Miau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erzengel FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Erzengel amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Alejandro Jiménez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Fritz Hobisch era molt més ràpid que el defensa Edson Boisen. Al minut 49, el jugador de Erzengel va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 3.
  • 110 Minuto 56 (Gol de falta): L'empat per part de Erzengel va arribar al minut 56 quan Florin Calenciuc va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Alejandro Jiménez va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 53 (Ocasión de falta): Florin Calenciuc va llançar una falta directa al minut 53 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Deportivo Puerto Miau

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Nemesio Salinas al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Deportivo Alejandro Bonomelli va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Àngel Aldrich va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 66, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Casimiro Biddau es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Alarcón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos José Galdona va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nemesio Salinas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Bonomelli va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Casimiro Biddau després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jose Miguel Huidobro va poder desviar-lo a córner.