Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737383292

Amistoso (Int.) 737383292 Información oficial sobre el partido 737383292 en Hattrick

07.09.2024 22:00:00

Pilar Utd Alineación oficial del equipo 'Pilar Utd' en el partido 2 - 0 FC Ayers Rock Australia 09 Alineación oficial del equipo 'FC Ayers Rock Australia 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pilar Utd Alineación oficial del equipo 'Pilar Utd' en el partido 1 - 0 FC Ayers Rock Australia 09 Alineación oficial del equipo 'FC Ayers Rock Australia 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilar Utd

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 39 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Theo Lullin. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Steffen Zipperlen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pilar, un peu providencial d'en Umberto Bandirali va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ubaldo Micozzi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andreas Smedegaard de Pilar es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

FC Ayers Rock Australia 09

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Australia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Idi Kinsaka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Australia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Viudo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Després de 89 minuts, Wilfried Zeilstra va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Usmar Stefaniak el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre Franc de Australia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.