Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737382292

Amistoso (Int.) 737382292 Información oficial sobre el partido 737382292 en Hattrick

11.09.2024 09:45:00

ARIS KORYDALLOU Alineación oficial del equipo 'ARIS KORYDALLOU' en el partido 4 - 5 ARIS GLASGOW F.C Alineación oficial del equipo 'ARIS GLASGOW F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
ARIS KORYDALLOU Alineación oficial del equipo 'ARIS KORYDALLOU' en el partido 6 - 4 ARIS GLASGOW F.C Alineación oficial del equipo 'ARIS GLASGOW F.C' en el partido
Tiene mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARIS KORYDALLOU

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a KORYDALLOU va ser Gerasimos Kostikos.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Radu Caloianu de KORYDALLOU aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KORYDALLOU va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiotis Trampakoulos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ataberk Akyüz va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Radu Caloianu va rematar alt.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Costin Herda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

ARIS GLASGOW F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 22 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Joseph Beer marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de GLASGOW van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Charles Law va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Joseph Beer de GLASGOW va marcar de penal l'empat al minut 58.
  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): Joseph Beer va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 72 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Cole Curran va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 3 - 5 per a GLASGOW.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): GLASGOW va tenir l'empat a l'abast de la mà quan John L'Isle es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Willie MacIttrick de GLASGOW va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John L'Isle de GLASGOW la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.