Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737381897

Amistoso (Int., RC) 737381897 Información oficial sobre el partido 737381897 en Hattrick

07.09.2024 11:15:00

FC Tartu I Alineación oficial del equipo 'FC Tartu I' en el partido 4 - 0 #Nanka Tzu# Alineación oficial del equipo '#Nanka Tzu#' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tartu I Alineación oficial del equipo 'FC Tartu I' en el partido 2 - 0 #Nanka Tzu# Alineación oficial del equipo '#Nanka Tzu#' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tartu I

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): FC Tartu va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Kalle Esnar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giuseppe Bisin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): FC Tartu va obtenir un penal al minut 47, que va llançar a la perfecció Tõnu Kalter. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69 en Tõnu Kalter va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Güven Babayiğit! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): FC Tartu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Joakim Tóth va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Giuseppe Bisin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Güven Babayiğit. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

#Nanka Tzu#

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Bronisław Ormaniec al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de #Nanka va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rodney Grooteman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El #Nanka va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Dominik Patyra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.