Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737379455

Amistoso (Int., RC) 737379455 Información oficial sobre el partido 737379455 en Hattrick

11.09.2024 12:25:00

F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 0 - 6 TJ Sokol Borotín Alineación oficial del equipo 'TJ Sokol Borotín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
F.C. Shooting Stars Alineación oficial del equipo 'F.C. Shooting Stars ' en el partido 1 - 9 TJ Sokol Borotín Alineación oficial del equipo 'TJ Sokol Borotín' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Shooting Stars

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de César Nosti van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Areg Shahgeldyan a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Francisco Redondo va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Justino Pérez Alonso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TJ Sokol Borotín

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jan Váca es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Xavier Loirat la va rematar Areg Shahgeldyan amb una magnífica volea que va fer pujar per a Borotín el 0 - 2.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Quirijn Corbijn va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 3 per a Borotín.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cveto Blaj va aprofitar un error defensiu al minut 64, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Borotín.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Xavier Loirat de Borotín va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vincentis Brujevas va augmentar l'avantatge de Borotín a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Loirat de Borotín va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Váca de Borotín va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.