Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737378184

Amistoso (Int.) 737378184 Información oficial sobre el partido 737378184 en Hattrick

11.09.2024 15:20:00

Sasane FC Alineación oficial del equipo 'Sasane FC' en el partido 0 - 5 Palaš attack Alineación oficial del equipo 'Palaš attack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sasane FC Alineación oficial del equipo 'Sasane FC' en el partido 1 - 3 Palaš attack Alineación oficial del equipo 'Palaš attack' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sasane FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en Ángel Andrés Ollero era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Sasane enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tomáš Branžovský no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Alio Fernández Madrigal va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Palaš attack

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Palaši agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Thorsten Hansal amb mestria.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Palaši l'avantatge per 0 - 2. Milan Kreuzer en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Palaši va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martin Janíček.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Milan Kreuzer de Palaši l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 87 de partit.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Martin Janíček va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Thorsten Hansal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Zdeněk Bůžek, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Zdeněk Bůžek va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Palaši van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Martin Janíček des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Thorsten Hansal s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zbyšek Pulec de Palaši va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.