Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737373819

Amistoso (Int., RC) 737373819 Información oficial sobre el partido 737373819 en Hattrick

11.09.2024 14:00:00

TJ Slovan Spoje Plzeň Alineación oficial del equipo 'TJ Slovan Spoje Plzeň' en el partido 5 - 2 THC Basel Alineación oficial del equipo 'THC Basel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Slovan Spoje Plzeň Alineación oficial del equipo 'TJ Slovan Spoje Plzeň' en el partido 1 - 1 THC Basel Alineación oficial del equipo 'THC Basel' en el partido
Tiene mucha potra 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Slovan Spoje Plzeň

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jiří Janout va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.
  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Slovan va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jamie Moon, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Slovan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miroslav Vyskočil va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Slovan va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Riccardo Vallorani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Slovan va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Miroslav Vyskočil rematés de volea a la xarxa. El 5 - 2 pujava al marcador al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Slovan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yuriy Kudanov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Pavol Volovský va servir per deixar enrere el gegant Georg Thorpe al minut 44, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Jamie Moon de Slovan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milan Polický de Slovan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Albert Řehulka de Slovan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Milan Polický va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

THC Basel

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Étienne Pringault va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 els aficionats de HCB van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Erwan 'Kante' Rochereau va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Mauro Behren va estar a punt de posar per davant a HCB amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kostas Gerothodoros va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del HCB que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erwan 'Kante' Rochereau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mauro Behren que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwan 'Kante' Rochereau de HCB es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwan 'Kante' Rochereau va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que HCB va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.