Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737369397

Amistoso (Int.) 737369397 Información oficial sobre el partido 737369397 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

a.s.d. Rubale Alineación oficial del equipo 'a.s.d. Rubale' en el partido 2 - 2 FC Striking Rockers Alineación oficial del equipo 'FC Striking Rockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
a.s.d. Rubale Alineación oficial del equipo 'a.s.d. Rubale' en el partido 1 - 1 FC Striking Rockers Alineación oficial del equipo 'FC Striking Rockers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.s.d. Rubale

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del a.s.d. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Simone Villano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, a.s.d. aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ari Burke va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): a.s.d. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Simone Villano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Mikko Näpärä es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FC Striking Rockers

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Victor Gasquet va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Striking eren letals, i Markus Drenckhahn va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 83 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcus Leclerc de Striking es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Birgir Egilsson de Striking va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian Reisinger de Striking amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.