Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737356081

Amistoso (Int.) 737356081 Información oficial sobre el partido 737356081 en Hattrick

11.09.2024 20:00:00

Hangethe Exports Alineación oficial del equipo 'Hangethe Exports' en el partido 2 - 4 FC PCD Alineación oficial del equipo 'FC PCD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Hangethe Exports Alineación oficial del equipo 'Hangethe Exports' en el partido 5 - 3 FC PCD Alineación oficial del equipo 'FC PCD' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,6 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hangethe Exports

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Hangethe va ser Patrik Nesskog.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PCD. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Pajarel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hangethe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Hangethe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mehdi Behmanesh en un 1 contra 1 amb el porter César dos Ramos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FC PCD

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Damião Páscoa encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Josué Ávila només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Agra va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 117 Minuto 57 (Gol evento especial cansancio): En Eero Patanen havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Damião Páscoa per endur-se la pilota i posar el 1 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Salvador José Alvelos va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Élio Duarte va marxar de Bert-Inge Kvarn en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de PCD van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fredrik Pettersson va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de David Agra des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 35 en Élio Duarte ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Josué Ávila el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Salvador José Alvelos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Josué Ávila, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PCD va quedar sense poder incrementar el seu marcador.