Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737348696

Amistoso (Int.) 737348696 Información oficial sobre el partido 737348696 en Hattrick

11.09.2024 23:55:00

Rio Das Ostras FC Alineación oficial del equipo 'Rio Das Ostras FC' en el partido 6 - 4 Rebellium Alineación oficial del equipo 'Rebellium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Rio Das Ostras FC Alineación oficial del equipo 'Rio Das Ostras FC' en el partido 5 - 3 Rebellium Alineación oficial del equipo 'Rebellium' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,1 % 22,5 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rio Das Ostras FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dani Rarinca de Ostras va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Ostras, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Caio Botelho per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Dani Rarinca. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Ostras va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jenison da Costa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ostras a 5 - 2. Jorge Cajuru va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Ostras va aconseguir el 6 - 3 quan Caio Botelho va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Alberi Goulart Lima una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Hounan Vardkesyan va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivo Graf.

Rebellium

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rouben Torosyan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 27 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ashot Babayants de Rebels marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular Ghazaros Mushegyants de Rebels després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ghazaros Mushegyants va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Rebels va reduir diferències al marcador: 6 - 4 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Saro Tatosyan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlos Luciano Pinto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ashot Babayants ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.