Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737344720

Amistoso (Int., RC) 737344720 Información oficial sobre el partido 737344720 en Hattrick

11.09.2024 13:45:00

FK Stāmeriena Alineación oficial del equipo 'FK Stāmeriena' en el partido 6 - 4 Zemanlandia FC Alineación oficial del equipo 'Zemanlandia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FK Stāmeriena Alineación oficial del equipo 'FK Stāmeriena' en el partido 6 - 3 Zemanlandia FC Alineación oficial del equipo 'Zemanlandia FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Stāmeriena

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristoff Zellner-Regula, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Stampe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Stampe va ser Yulian Bobrovskikh.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stampe pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mikhail Bulganin va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Stampe va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Aleksandrs Zvirbulis. 5 - 3 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Stampe va aconseguir el 6 - 4 quan Krisztián Laczó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Mikhail Bulganin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Anselmo Mattioli va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yukhym Pindiuk de Stampe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zemanlandia FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Massimiliano Stecchelli de Zemanlandia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Stefano Baccigalupi, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 4 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 154 Minuto 52 (Gol de penalti): El jugador de Zemanlandia Matteo Bentili va anotar des dels 11 metres al minut 52, posant el 4 - 2 al marcador.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats de Zemanlandia van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Massimo Centulio va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Daniele Centi va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.