Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737340921

Amistoso (Int.) 737340921 Información oficial sobre el partido 737340921 en Hattrick

11.09.2024 09:15:00

TH Unia Oświęcim Alineación oficial del equipo 'TH Unia Oświęcim' en el partido 0 - 3 Tuppuralan Pallo-Kissat Alineación oficial del equipo 'Tuppuralan Pallo-Kissat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TH Unia Oświęcim Alineación oficial del equipo 'TH Unia Oświęcim' en el partido 0 - 1 Tuppuralan Pallo-Kissat Alineación oficial del equipo 'Tuppuralan Pallo-Kissat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TH Unia Oświęcim

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Amar Vuković va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Oświęcim que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jagor Radau de Oświęcim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grigorcho Petrovski.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramon Schlieben.

Tuppuralan Pallo-Kissat

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Kissat es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Roberto Reina es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24, una falta xutada per Roberto Reina va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Kissat. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roberto Reina de Kissat l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Visvaldis Sīlis al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Kissat quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniel Hörmo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ylermi Sundqvist de Kissat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Domenik Schon de Kissat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Fresnillo de Kissat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domenik Schon de Kissat va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".