Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737339794

Amistoso (RC) 737339794 Información oficial sobre el partido 737339794 en Hattrick

11.09.2024 23:30:00

F.C Bayer Munich Ccs Alineación oficial del equipo 'F.C Bayer Munich Ccs' en el partido 5 - 3 Internacional El Vigía FC Alineación oficial del equipo 'Internacional El Vigía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Bayer Munich Ccs Alineación oficial del equipo 'F.C Bayer Munich Ccs' en el partido 2 - 2 Internacional El Vigía FC Alineación oficial del equipo 'Internacional El Vigía FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bayer Munich Ccs

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Gilberto Puerta va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de B-M-Ccs i marcant el 1 - 2.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Simone Cozzi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a B-M-Ccs.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Simone Cozzi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del B-M-Ccs se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 43.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Edgar Espinoza de B-M-Ccs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): B-M-Ccs va obtenir un penal al minut 85, que va llançar a la perfecció Simone Cozzi. 5 - 3 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Carlos Medrano de B-M-Ccs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Internacional El Vigía FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, IEV es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Vicente Bravo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Vicente Bravo de IEV va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de IEV. A fi d'aconseguir el 4 - 3, van tocar-la en curt per tal que William Olano xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Edgardo Rocha quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vicente Bravo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Joonas Tammi al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Davey Kooyker va fer una jugada per la banda esquerra, però Mikael Kyhälä va aturar el seu xut.