Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737338207

Amistoso 737338207 Información oficial sobre el partido 737338207 en Hattrick

11.09.2024 15:05:00

Bossis team Alineación oficial del equipo 'Bossis team' en el partido 2 - 2 Mongauzy Red Star Alineación oficial del equipo 'Mongauzy Red Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bossis team Alineación oficial del equipo 'Bossis team' en el partido 5 - 1 Mongauzy Red Star Alineación oficial del equipo 'Mongauzy Red Star' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bossis team

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Renan Blanlœil facilitava les coses al Bossis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Després de 42 minuts de partit, Albert Köb igualava per Bossis en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Bossis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexi Le Gal en un 1 contra 1 amb el porter Côme Bonnemaison, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francesco Casentini estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hamza Repajić, als 86 minuts, va fallar per ben poc.
  • 224 Minuto 88 (Ocasión de penalti): En Alexi Le Gal va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 88, però el porter visitant Côme Bonnemaison el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hamza Repajić de Bossis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mongauzy Red Star

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ejler Enevoldsen va anar a parar al cap de Martin Cassley que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Mongauzy el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mongauzy van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ejler Enevoldsen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Clemente Vega, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Gabriel Visigodos de Mongauzy, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mongauzy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fabio Cantone, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Fabio Cantone de Mongauzy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.