Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737336771

Amistoso 737336771 Información oficial sobre el partido 737336771 en Hattrick

08.09.2024 22:30:00

Deportivo Mamadera Alineación oficial del equipo 'Deportivo Mamadera' en el partido 4 - 3 the stronger f.c Alineación oficial del equipo 'the stronger f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Deportivo Mamadera Alineación oficial del equipo 'Deportivo Mamadera' en el partido 2 - 7 the stronger f.c Alineación oficial del equipo 'the stronger f.c' en el partido
Tiene suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Mamadera

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Als 30 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Deportivo va acabar amb la pilota als peus de Arthur Kuglinger que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Vincenzo Dall'Acqua de Deportivo va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Arthur Kuglinger va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Deportivo empatava el partit, 3 a 3, al minut 48.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Deportivo prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Vincenzo Dall'Acqua va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): René Španěl una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Tor Hansen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

the stronger f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de stronger Yannick Nytsch va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, stronger va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Paul Minuţ.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Tommy Morose va descol·locar totalment la defensa contrària i Iacob Guriţă no va perdonar i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Iacob Guriţă va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Tommy Morose va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Paul Minuţ, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Soysal Cantürk de stronger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.