Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737334475

Amistoso (Int.) 737334475 Información oficial sobre el partido 737334475 en Hattrick

08.09.2024 09:00:00

Bielański KS Alineación oficial del equipo 'Bielański KS' en el partido 4 - 1 Hatknasskittricks Gubbarnas B-k Alineación oficial del equipo 'Hatknasskittricks Gubbarnas B-k' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bielański KS Alineación oficial del equipo 'Bielański KS' en el partido 6 - 0 Hatknasskittricks Gubbarnas B-k Alineación oficial del equipo 'Hatknasskittricks Gubbarnas B-k' en el partido
Tiene mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bielański KS

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): BKS, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Ambroży Rosa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sulev Pangsepp es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BKS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogusław Jaszczyk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 190 Minuto 60 (Gol de falta): En Ambroży Rosa va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Aruna Ousmane una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Tarek Fekry va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Rene-Alexander Wagenführ gairebé va marcar per a BKS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Antti Vaija de BKS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Hatknasskittricks Gubbarnas B-k

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Hatknasskittricks van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 81 quan Arwin Adrichem sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Olli Suorsa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Adrián Guevara va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Denis Grammatica no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tor Hellesen de Hatknasskittricks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.