Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737320754

Amistoso (Int., RC) 737320754 Información oficial sobre el partido 737320754 en Hattrick

07.09.2024 14:00:00

Reddis Reus Alineación oficial del equipo 'Reddis Reus' en el partido 1 - 5 FC Stockhorn Alineación oficial del equipo 'FC Stockhorn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reddis Reus Alineación oficial del equipo 'Reddis Reus' en el partido 0 - 1 FC Stockhorn Alineación oficial del equipo 'FC Stockhorn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reddis Reus

Goles Goles

  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Reddis no perdien la fe, i al minut 90 del partit, Florian Keymis va marcar el 1 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Reddis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerardo Rodríguez Mariño, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

FC Stockhorn

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Stockhorn prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Irwin Viggiano.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, una falta xutada per Rony Schlauri va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Stockhorn. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Stockhorn per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 37. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rony Schlauri. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Jonas Urban va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Stockhorn l'avantatge per 0 - 5. Jonas Urban en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Florian Keymis es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Rony Schlauri, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Stockhorn va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Noah Ingelsberger estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Irwin Viggiano, als 64 minuts, va fallar per ben poc.