Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737320301

Amistoso 737320301 Información oficial sobre el partido 737320301 en Hattrick

07.09.2024 10:00:00

CSM Vulturii Lugoj Alineación oficial del equipo 'CSM Vulturii Lugoj' en el partido 5 - 7 FC HAIDUCII BISTRITA Alineación oficial del equipo 'FC HAIDUCII BISTRITA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
CSM Vulturii Lugoj Alineación oficial del equipo 'CSM Vulturii Lugoj' en el partido 4 - 6 FC HAIDUCII BISTRITA Alineación oficial del equipo 'FC HAIDUCII BISTRITA' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSM Vulturii Lugoj

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Petro Melnik va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vulturii.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Vulturii una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Petro Melnik, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 38.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Rick Moens de Vulturii empatava el partit: 3 - 3.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Daniele Rojas de Vulturii va demostrar les seves habilitats al minut 51 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 4 - 6.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Marek Kociuba es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 5 - 6, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Rojas de Vulturii es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC HAIDUCII BISTRITA

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Maylon Tezza de HAIDUCII marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): HAIDUCII agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bogdan Gavriluţ amb mestria.
  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Sorin Sârbulescu posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Maksim Malenkov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Thees Groddeck des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kerem Keçibaş va ser l'anotador del 3 - 6.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Hajr 'Racheta' Al-Wasei de HAIDUCII va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 5 - 7 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maylon Tezza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gunnar Lindskog de HAIDUCII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.