Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737312490

Amistoso (Int., RC) 737312490 Información oficial sobre el partido 737312490 en Hattrick

07.09.2024 22:00:00

os LVSIADAS Alineación oficial del equipo 'os LVSIADAS' en el partido 9 - 8 Tornadinos FC Alineación oficial del equipo 'Tornadinos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
os LVSIADAS Alineación oficial del equipo 'os LVSIADAS' en el partido 2 - 0 Tornadinos FC Alineación oficial del equipo 'Tornadinos FC' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os LVSIADAS

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 del partit, el jugador Michael Nærum de LVSIADAS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Henryk Drews va marxar per velocitat al minut 54 i va fer una passada de la mort a Stephan Kogler, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): LVSIADAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henryk Drews va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mohamed Aziz Lasmer.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Joackim Gschneidner va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Henryk Drews arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Gunnar Fasser de LVSIADAS va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Stephan Kogler al minut 78 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Saldıray Siper va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 109 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Aldo Angelo Zamparo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 es va veure una gran oportunitat per a LVSIADAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adalfried Gach, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): LVSIADAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henryk Drews en un 1 contra 1 amb el porter Mohamed Aziz Lasmer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 115 per blocar una centrada d'en Stephan Kogler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LVSIADAS.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Armando Gomes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a LVSIADAS.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de LVSIADAS, Stefan Austin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Saldıray Siper de LVSIADAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mohamed Aziz Lasmer en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Götz Herwartz de LVSIADAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mohamed Aziz Lasmer en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Henryk Drews va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Aldo Angelo Zamparo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Gunnar Fasser anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a LVSIADAS.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Joackim Gschneidner de LVSIADAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mohamed Aziz Lasmer en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 8.

Tornadinos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan Martin Grummesgaard va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Tornadinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Boris Augsberger ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tornadinos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 70 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pattrick-Norman Tatar, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tornadinos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Boris Augsberger, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 113 (Ocasión de contra por la izquierda): Tornadinos van sortir al contraatac al minut 113, però Dieter Frick va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Jusuf Tambur de Tornadinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Pattrick-Norman Tatar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tornadinos Mohamed Aziz Lasmer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Götz Herwartz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Tornadinos Henri Ylänne no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Götz Herwartz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Tornadinos Martin Grummesgaard no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Götz Herwartz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Josef Halouzka anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Tornadinos.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Dieter Frick anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Tornadinos.
  • 057 Minuto 134 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Tornadinos Boris Augsberger va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Götz Herwartz va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 8 - 8
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Emmett Wilson va xutar fora per a Tornadinos, el marcador es va quedar igual: 9 - 8, ja es veia a venir!