Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737303911

Amistoso 737303911 Información oficial sobre el partido 737303911 en Hattrick

04.09.2024 19:30:00

Hamroll FC Alineación oficial del equipo 'Hamroll FC' en el partido 4 - 3 Rob FK Alineación oficial del equipo 'Rob FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hamroll FC Alineación oficial del equipo 'Hamroll FC' en el partido 2 - 3 Rob FK Alineación oficial del equipo 'Rob FK' en el partido
Tiene suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,7 % 65,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamroll FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Azriel Levkovic no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 47. Azriel Levkovic, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Hamroll va ser Adin Kapetanović.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Christopher Wästerér va donar a Hamroll un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jesper Hedstedt va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ruperto San Roman, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hamroll va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ruperto San Roman va sortir per sobre el travesser.

Rob FK

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Björn Eriksson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Rob va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 25. Kevin Lescott va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 160 Minuto 56 (Gol de falta): Jörgen Lönntorp va empatar per a Rob, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gunnar Olofsson va entorpir al marcador d'en Ulrik Sörensson per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Knut Oskarsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 50 però la pilota va sortir lleugerament desviada.