Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737299237

Amistoso (Int., RC) 737299237 Información oficial sobre el partido 737299237 en Hattrick

08.09.2024 20:00:00

S.C. Viskop Alineación oficial del equipo 'S.C. Viskop' en el partido 2 - 5 FC Curaçao Žļobžaš Alineación oficial del equipo 'FC Curaçao Žļobžaš' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
S.C. Viskop Alineación oficial del equipo 'S.C. Viskop' en el partido 0 - 5 FC Curaçao Žļobžaš Alineación oficial del equipo 'FC Curaçao Žļobžaš' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.C. Viskop

Goles Goles

  • 104 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Viskop al minut 52. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Alfons Hofman va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de Viskop va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfons Hofman va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 5!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hermannus Neuteboom.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59 de partit, Hermannus Neuteboom de Viskop va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uneke Oenema de Viskop amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Curaçao Žļobžaš

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Constantien Anita va pentinar un córner cap al segon pal que Jair Boelijn va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Kendrick Moses entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Curaçao, un peu providencial d'en Jair Boelijn va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Christopher de Palm va augmentar l'avantatge de Curaçao a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Constantien Anita de Curaçao va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christopher de Palm va augmentar l'avantatge de Curaçao a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Jair Boelijn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joel Ribellas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Curaçao quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Quentin Anita va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Kemy Maurice, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Curaçao va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Quentin Anita de Curaçao va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Curaçao va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kemy Maurice s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Jair Boelijn va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantien Anita de Curaçao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.