Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737296641

Amistoso (Int., RC) 737296641 Información oficial sobre el partido 737296641 en Hattrick

07.09.2024 18:00:00

FC Gummistiefel Upsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Gummistiefel Upsdorf' en el partido 3 - 5 Die Kickers Alineación oficial del equipo 'Die Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Gummistiefel Upsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Gummistiefel Upsdorf' en el partido 1 - 2 Die Kickers Alineación oficial del equipo 'Die Kickers' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gummistiefel Upsdorf

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Lukas Fandrich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FC Gummi, un peu providencial d'en Paul Pinassen va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): FC Gummi van sortir al contraatac al minut 95, però Lukas Fandrich va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Claas Guitierrez-Paesold va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paul Pinassen va xutar fora per a FC Gummi, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Lukas Fandrich xutant per a FC Gummi va fer anar la pilota just on la volia, però Fritz Lenz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Marc Schwarzeheide anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a FC Gummi.

Die Kickers

Goles Goles

  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Klaus-Erich Grottian de Kickers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Anda Mano va estar a punt de posar per davant a Kickers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sandro Severa va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): David Orsini-Rosenberg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 87 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kickers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Klaus-Erich Grottian, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Aleksandar Barth va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Kickers a la tanda de penals: 2 - 2!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kickers David Orsini-Rosenberg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sandro Severa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Kickers, Bernhard Müllner, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): Klaus-Erich Grottian de Kickers va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Sandro Severa s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 5.