Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737294424

Amistoso (Int., RC) 737294424 Información oficial sobre el partido 737294424 en Hattrick

07.09.2024 15:30:00

Komzo FC Alineación oficial del equipo 'Komzo FC' en el partido 1 - 3 Celtic Ravina Alineación oficial del equipo 'Celtic Ravina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Komzo FC Alineación oficial del equipo 'Komzo FC' en el partido 4 - 3 Celtic Ravina Alineación oficial del equipo 'Celtic Ravina' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komzo FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 38 minuts Károly Balsay es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Lars Maitz que d'un gran xut va marcar per a Celtic el 0 - 1.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Milán Hajdu trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Komzo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tamás Makádi en un 1 contra 1 amb el porter Briac Fallourd, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Károly Balsay del Komzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Andrej Paulík va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Paco Silva Mitjans hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 200 Minuto 56 (Ocasión de falta): Federico Ascone va xutar una falta al minut 56 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Ákos Zlovszki hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Briac Fallourd. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Károly Balsay va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lars Maitz. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Celtic Ravina

Goles Goles

  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, Celtic va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kornél Szépi.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sami Jaklin va augmentar l'avantatge de Celtic a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.