Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737290573

Amistoso (Int., RC) 737290573 Información oficial sobre el partido 737290573 en Hattrick

08.09.2024 16:35:00

FC Yo Man Alineación oficial del equipo 'FC Yo Man' en el partido 6 - 4 FC Interkraz Lviv Alineación oficial del equipo 'FC Interkraz Lviv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Yo Man Alineación oficial del equipo 'FC Yo Man' en el partido 8 - 2 FC Interkraz Lviv Alineación oficial del equipo 'FC Interkraz Lviv' en el partido
Tiene mala suerte 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Yo Man

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Finn Kuligot s'emportà una gran ovació del públic local al minut 17, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kristopher Zeschau sempre és una garantia. Al minut 30, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Aarón Villaveirán marcar el 2 - 3 per al Man.
  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hashem Al-Ameer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Man empatava el partit, 3 a 3, al minut 31.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aarón Villaveirán, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Man va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bastien Duray, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Kristopher Zeschau de Man va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Man a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aarón Villaveirán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 290 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Hashem Al-Ameer va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Omar Al-Aini de Man va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Interkraz Lviv

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Roman Volodymyrskyi de Interkraz va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sjoerd Vogel és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Adrian Szybki perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Bogdan Ilyushin va augmentar l'avantatge de Interkraz a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 5 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sérgio Ricardo Farelães.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Interkraz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rashed Al-Reyashi va desviar el xut final de Adrian Szybki després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Roman Svidomyi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.