Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737287403

Amistoso (Int., RC) 737287403 Información oficial sobre el partido 737287403 en Hattrick

08.09.2024 16:35:00

Red Eagles Syria Alineación oficial del equipo 'Red Eagles Syria' en el partido 0 - 2 Šekasti zajci Alineación oficial del equipo 'Šekasti zajci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Eagles Syria Alineación oficial del equipo 'Red Eagles Syria' en el partido 0 - 1 Šekasti zajci Alineación oficial del equipo 'Šekasti zajci' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Eagles Syria

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Eagles van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Senharib Massad va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Šekasti zajci

Goles Goles

  • 170 Minuto 54 (Gol de falta): Matej Tomič va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 54. 0 - 1 per a Šekasti.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Rok Tanko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Al minut 32 un defensor va evitar que un jugador del Šekasti pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Šekasti quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vanja Pavlin va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): En Mahmoud Haddad treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 90 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdravko Kmetec.