Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737277804

Promoción 737277804 Información oficial sobre el partido 737277804 en Hattrick

08.09.2024 22:00:00

The Jedi Master Alineación oficial del equipo 'The Jedi Master' en el partido 3 - 2 Pico Football Club Alineación oficial del equipo 'Pico Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Jedi Master Alineación oficial del equipo 'The Jedi Master' en el partido 0 - 1 Pico Football Club Alineación oficial del equipo 'Pico Football Club' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Jedi Master

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, el Master va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Boris Berlepsch, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Francisco Chacón va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Master.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Cesur Sefa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Master sortien al contraatac. La falta llançada per Kristóf Kulbert va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 趙 (Chiu) 勇松 (Yongsong) de Master es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pico Football Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): PFC va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Aleksander Jezior va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): PFC van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Gregorio Contreras va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PFC va estar a punt de marcar quan Joseph Ludewig va fer una passada impressionant a Marcell Nemczov, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.