Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737277741

Promoción 737277741 Información oficial sobre el partido 737277741 en Hattrick

08.09.2024 22:00:00

Gayojurisconsulto Alineación oficial del equipo 'Gayojurisconsulto' en el partido 1 - 5 Los Cirujanos Del Tobillo Alineación oficial del equipo 'Los Cirujanos Del Tobillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gayojurisconsulto Alineación oficial del equipo 'Gayojurisconsulto' en el partido 1 - 4 Los Cirujanos Del Tobillo Alineación oficial del equipo 'Los Cirujanos Del Tobillo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gayojurisconsulto

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Claudio Brisuela, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gayojurisconsulto es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Aldo Vaudagna va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldo Vaudagna de Gayojurisconsulto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Cirujanos Del Tobillo

Goles Goles

  • 160 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 del partit, Adalmasio Schurman va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Passats 51 minuts de partit, Al Tobillo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Adalmasio Schurman es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 66 pels visitants. En Adalmasio Schurman va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Joaquín Luque va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 79 de joc. Pedro Genaro Agrañas es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): El Witold Michta va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Al Tobillo. 1-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Hernán Poltronieri va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Pedro Nicolás Iriarte quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joaquín Luque estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pedro Genaro Agrañas, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ricardo Daniel Moreno va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Matías Lemme Toconas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Douglas Armando Zavaleta, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hernán Poltronieri de Al Tobillo es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.