Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737277596

Promoción 737277596 Información oficial sobre el partido 737277596 en Hattrick

08.09.2024 22:00:00

Dinosaurios Team Alineación oficial del equipo 'Dinosaurios Team' en el partido 2 - 1 Libreypool C.F. Alineación oficial del equipo 'Libreypool C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinosaurios Team Alineación oficial del equipo 'Dinosaurios Team' en el partido 3 - 1 Libreypool C.F. Alineación oficial del equipo 'Libreypool C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinosaurios Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Angelomaria Di Ricco s'emportà una gran ovació del públic local al minut 58, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): El jugador Desidério Bermudes de Dinosaurios, després de 106 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): En Angelomaria Di Ricco va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 4, però el porter visitant Bogumił Zalewski el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Vladi Karniel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Patrizio Lainà de Dinosaurios va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Dinosaurios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Angelomaria Di Ricco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bogumił Zalewski.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Angelomaria Di Ricco va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Bogumił Zalewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Thom Lowe va enviar un xut des de 40 metres al minut 85, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Fabián Berocay Quiroga va estar a punt d'avançar els locals al minut 105 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 107 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Luis Fabián Berocay Quiroga va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Libreypool C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Quan passaven 11 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Libreypool. En Pjotr van Westerop va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Libreypool van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Myron Stoutjesdijk, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Libreypool va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Christoph Hörl va quedar-se sol davant el porter Fernand Worré, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Libreypool sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Federico Palermo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christoph Hörl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.