Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737271025

Amistoso 737271025 Información oficial sobre el partido 737271025 en Hattrick

03.09.2024 19:05:00

Panda Comunisti United Alineación oficial del equipo 'Panda Comunisti United' en el partido 1 - 2 gargallo f.c. Alineación oficial del equipo 'gargallo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Panda Comunisti United Alineación oficial del equipo 'Panda Comunisti United' en el partido 1 - 5 gargallo f.c. Alineación oficial del equipo 'gargallo f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panda Comunisti United

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Comunisti aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Matteo Mobile va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Ottone Paolantonio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Dino Pescetto havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

gargallo f.c.

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Quan passaven 21 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del gargallo. En Dwight Furlong va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): gargallo va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 59. Dwight Furlong va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Vicente Ciro va estar a punt de posar per davant a gargallo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Cenacchi va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el gargallo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jędrzej Cieślakowski s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Jędrzej Cieślakowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Edward Italiaander quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuseppe Cenacchi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilhelm Poorthuis de gargallo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edward Italiaander es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.