Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737262211

Promoción 737262211 Información oficial sobre el partido 737262211 en Hattrick

08.09.2024 10:00:00

Lokomotiv Mosman Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Mosman' en el partido 1 - 2 Shoulder FC Alineación oficial del equipo 'Shoulder FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lokomotiv Mosman Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Mosman' en el partido 2 - 2 Shoulder FC Alineación oficial del equipo 'Shoulder FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Mosman

Goles Goles

  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Luiz Bombonato de Lokomotiv va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Jurriaan De Kegel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lokomotiv.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Terje Bakke va estar a punt d'empatar per a Lokomotiv quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tsampikos Vourousis va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): Lokomotiv va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 75, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Shoulder FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Nils-Petter Zetterholt va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 14. 0 - 1 per a Shoulder.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Shoulder va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sergey Brovarskiy.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Magnus Nordtorp va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Henrik Håkansson que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jurriaan De Kegel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 85 de joc.