Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737257067

Promoción 737257067 Información oficial sobre el partido 737257067 en Hattrick

08.09.2024 04:00:00

Moosa's Mad Men Alineación oficial del equipo 'Moosa's Mad Men' en el partido 3 - 1 Kanga Kings Alineación oficial del equipo 'Kanga Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moosa's Mad Men Alineación oficial del equipo 'Moosa's Mad Men' en el partido 1 - 1 Kanga Kings Alineación oficial del equipo 'Kanga Kings' en el partido
Tiene suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moosa's Mad Men

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Moosas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Mino Pandiani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Costică Teoc ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Moosas es posava per davant 2 a 1.
  • 140 Minuto 106 (Gol de contra de falta): Moosas va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Frithjof Haslach la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Michael Georg Berce va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Moosas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Georg Berce de Moosas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesto Salcedo.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristóf Sipos de Moosas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kanga Kings

Goles Goles

  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 52 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pero Thornton.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gray Runcie va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tommy Schmieder va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Kanga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Csanád Sajtár va desviar el xut final de Pero Thornton després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 90, quan en Tommy Schmieder va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gray Runcie es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Clark de Kanga es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pero Thornton de Kanga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 101 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pero Thornton de Kanga per doble groga al minut 101.