Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737256884

Amistoso (Int.) 737256884 Información oficial sobre el partido 737256884 en Hattrick

04.09.2024 22:50:00

Bocones Martina FC Alineación oficial del equipo 'Bocones Martina FC' en el partido 1 - 0 Bratislava Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Bratislava Vikings FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bocones Martina FC Alineación oficial del equipo 'Bocones Martina FC' en el partido 2 - 1 Bratislava Vikings FC Alineación oficial del equipo 'Bratislava Vikings FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bocones Martina FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Russ Vara va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bocones.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bocones, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Gaspar Catarecha va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Musa Shahriar El-Tal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lance Boisedom va entorpir al marcador d'en Russ Vara per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Bocones ho intentava per la dreta per mitjà de Elias Veck, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierpaolo Montefusco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Bratislava Vikings FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): BVFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Temel Erbakan va desviar el xut final de Jaume Hidalgo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BVFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Castro-Pinos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Jorge Castro-Pinos va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Temel Erbakan va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Sbaraglia de BVFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Miguel Sáenz Treviño de BVFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Genís Botín Descalzo de BVFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Genís Botín Descalzo de l'equip BVFC, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.