Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737238083

Promoción 737238083 Información oficial sobre el partido 737238083 en Hattrick

07.09.2024 16:00:00

Pizzabakeren Alineación oficial del equipo 'Pizzabakeren' en el partido 4 - 0 Nordstranda BallKlubb Alineación oficial del equipo 'Nordstranda BallKlubb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pizzabakeren Alineación oficial del equipo 'Pizzabakeren' en el partido 2 - 1 Nordstranda BallKlubb Alineación oficial del equipo 'Nordstranda BallKlubb' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pizzabakeren

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sturla Jensen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pizzabakeren se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Pizzabakeren va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Göte Lyhlund va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Göte Lyhlund va marcar al minut 29 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Tor Nytun va incrementar l'avantatge de Pizzabakeren amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicklas Bruheim de Pizzabakeren va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rolf Løvik va entorpir al marcador d'en Tor Antonsen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Pizzabakeren ho intentava per la dreta per mitjà de Tor Nytun, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Nordstranda BallKlubb

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Henry Skeie ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Olav Negård quasi redueix la diferència al marcador al minut 57, però una gran estirada d'en Atle Brustad va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 225 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Thor Håvard Fossum va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Nordstranda va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thor-Erik Larsen de Nordstranda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.