Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737236691

Promoción 737236691 Información oficial sobre el partido 737236691 en Hattrick

07.09.2024 15:30:00

Wonderbolts Alineación oficial del equipo 'Wonderbolts' en el partido 2 - 1 Hosszú Puskás Akadémia FC Alineación oficial del equipo 'Hosszú Puskás Akadémia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wonderbolts Alineación oficial del equipo 'Wonderbolts' en el partido 1 - 1 Hosszú Puskás Akadémia FC Alineación oficial del equipo 'Hosszú Puskás Akadémia FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,9 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonderbolts

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Rodrigo Belletti facilitava les coses al Wonderbolt amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Guillermo Pombo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wonderbolt es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mamoun El Hemaily va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Wonderbolt per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 93, quan Zoltán Bendig va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 100 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marciano Bakovic va fer una magnífica centrada, però la rematada de Paul Mouritsen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Firas Al-Absi de Wonderbolt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hosszú Puskás Akadémia FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En Batu Gal va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jaakko Ruuth van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Rodrigo Belletti a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): Al minut 88 un refús amb el peu d'en Hassan Attiyah va anar a parar als peus del Jaakko Ruuth que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.