Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737232871

Promoción 737232871 Información oficial sobre el partido 737232871 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

REAL BO Alineación oficial del equipo 'REAL BO' en el partido 2 - 1 A.S. Roma Nord Alineación oficial del equipo 'A.S. Roma Nord' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL BO Alineación oficial del equipo 'REAL BO' en el partido 3 - 2 A.S. Roma Nord Alineación oficial del equipo 'A.S. Roma Nord' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,5 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL BO

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Passat el minut 61 de joc, Giorgio Minazzato facilitava les coses al REAL amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 72 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 72, indicava inequívocament que en Pablo Navarro va saber trobar la xarxa rival. REAL desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Roberto Fogagnolo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Roberto Fogagnolo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giorgio Gencarelli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Munzel de REAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.S. Roma Nord

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, DajeRoma es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gigio Aiello es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Akbar Hijazi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Artūrs Ozoliņš el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Akbar Hijazi no va ser aprofitada per en Aniello Raco que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Artūrs Ozoliņš, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Andrea Pipitone que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Pipitone de DajeRoma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.