Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737231176

Promoción 737231176 Información oficial sobre el partido 737231176 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

Asso di Bastoni Alineación oficial del equipo 'Asso di Bastoni' en el partido 5 - 3 Treviso Fidelis Alineación oficial del equipo 'Treviso Fidelis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asso di Bastoni Alineación oficial del equipo 'Asso di Bastoni' en el partido 5 - 1 Treviso Fidelis Alineación oficial del equipo 'Treviso Fidelis' en el partido
Tiene un resultado normal 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asso di Bastoni

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Ettore Camoranesi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Valer Hurducaş s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rei Fakaj ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Asso es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Asso va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alessandro Boschiroli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rei Fakaj va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Asso a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Michelangelo Mariucci va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 15, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Primo Vitanza sempre els tira per la dreta i en Rodrigo Manes, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Treviso Fidelis

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Treviso va ser finalitzada des de l'esquerra per Philip Alexander Moesenbacher al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Simone Reali donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Treviso seguien lluitant fins al final. Al minut 63, fruit d'aquests esforços, Lutger Fiebiger va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ahmet Tevfik Anter de Treviso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Philip Alexander Moesenbacher va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.