Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737229946

Promoción 737229946 Información oficial sobre el partido 737229946 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

Massacration Alineación oficial del equipo 'Massacration' en el partido 0 - 5 Vicenza Calcio Alineación oficial del equipo 'Vicenza Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Massacration Alineación oficial del equipo 'Massacration' en el partido 0 - 6 Vicenza Calcio Alineación oficial del equipo 'Vicenza Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Massacration

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Manuel Coleman va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Maurilio Cusanno, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Coleman va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Maurilio Cusanno aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Massacration van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Kristopher Hayden va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Vicenza Calcio

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cristiano Barbera va anar directament als peus de Antero Lattunen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Marco Favaro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fausto Franco de Vicenza es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Vicenza va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jean-Philippe Borel.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a Vicenza l'avantatge per 0 - 5. Jean-Philippe Borel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vicenza a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Niki Kajfež va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Fausto Franco al minut 37.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Vicenza va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fausto Franco s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antero Lattunen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Jean-Philippe Borel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marco Favaro després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tomo Mladin va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Fausto Franco va anar a parar a la creueta.